• Svježe
Cijele aluminijski adapter razlog bušilice s 1 mekane gumene lopte. Industrijski standard pojačala. Kompatibilan sa operativnim i 1-inčni шаровыми sustavima Arkon, iBOLT i drugih proizvođača. Serija Tackform Enterprise.

Cijele aluminijski adapter razlog bušilice s 1 mekane gumene lopte. Industrijski standard pojačala. Kompatibilan sa operativnim

Ocjena posjetitelja:
HRK 29.85

Roba
U trgovini

Ova komponenta se odnosi na serije Tackform Enterprise, koja se temelji na velikom 1-inčnom прорезиненном prve.Cijela serija se sastoji iz različitih razloga, kao što su odojak, podmetače, stezaljke za naslon za glavu, društvene stezaljke, kao i držači telefona, tableta i akcijske kamere.Cijela aluminijska konstrukcija s mekane gumene premazom na prve omogućava siguran hvat s malom fleksibilnošću.Postolje bušilice koristi standardne industrijske shemu rupa pojačala.Izbušite ili učvrstite ga na bilo čvrste površine, kako bi se odmah postaviti uređaj tamo gdje je to potrebno.Serija Tackform Enterprise je skup komponenti, koncentriran oko velikog 1-inčni gumirane svijeta.Naša serija Enterprise uključuje potpuno gotovih montažnih rješenja, kao i pojedine komponente za svoju tvrtku DIY.Mi smo spremni instalirati ga na vaš automobil, kamion, bicikl, bicikl, avion, ured, kuhinja ili bilo gdje drugdje!Svi naši dijelovi kompatibilni sa 1" шаровыми sustava kao što su proizvođači, kao Arkon, i BOLT, RAM-a i drugih.

Značajke proizvoda

Srodni proizvodi

Novo

Registrirajte se sada i ostvarite prvih pet ponuda danas s popustom.