• Svježe
Cvjetni isporuke Online - Cvjetni vodeni cijevi sa štapićem/Posudice za cvjetnih aranžmana. U isporuku je uključen i gumeni poklopac s otvorom za cvjetne stabljike. (Pakiranje od 30 komada, zelena boja 4,75 inča)

Cvjetni isporuke Online - Cvjetni vodeni cijevi sa štapićem/Posudice za cvjetnih aranžmana. U isporuku je uključen i gumeni

Ocjena posjetitelja:
HRK 32.97

Roba
U trgovini

Plastične vodeni cijevi s gumenim kape, kao i tiskana knjižica Flower Vodič sa savjetima za uređenje, objavljeno je isključivo tvrtka "Floral Supply Online".Pouzdan brand, s ponosom u vlasništvu američke kompanije i zaštićeni američki zaštitni znak Serial #87585620. Potražite logotip "Floral Supply Online" na pakiranju i jedinstvena knjižica "Flower Guide Knjižica", koja će se priložiti i na ovoj temi za ukrasne ideje.Pakiranje od 30 zelenih vodenih cijevi отмычкой na kraju i kape. - Cvjetni kvalitetne cvjetni cijevi, koje produžava život svježe rezano cvijeće. Ukupna dužina 4,75 inča. Otvor 1/2 inča s 3-inčni cijevi za vodu i 1,5-inčni шипом na kraju.Zelene полистирольные cijevi sa zelenim gumenim kape, koje vam omogućuju umetanje jedan klinac.Meke gumene kapice čine vodootporna pakiranja za bočicu s vodom i nije tekao.Napunite vodom, zatvorite poklopac i umetnite stabljike cvijeta u gumeni poklopac.Cijevi mogu biti postavljene u zemlju, ремесленную pjenu ili u mnogim drugim područjima primjene.Vodeni cijevi su izrađene od izdržljivog reciklirane plastike, a kape-od mekog резиноподобного materijala, s kojima je lako raditi.Veličina : pakiranje od 30 komada | Boja : 4,75" zelena.

Značajke proizvoda

Srodni proizvodi

Novo

Registrirajte se sada i ostvarite prvih pet ponuda danas s popustom.