• Svježe
2 kom Podesivi, sklopivi i obrtna spojnica za nosač kopije - Pribor za okvira za slike - Stezaljka za crtanje s dvostrukom glavom - Crvena, dužina 7,3 cm (18,5 cm)

2 kom Podesivi, sklopivi i obrtna spojnica za nosač kopije - Pribor za okvira za slike - Stezaljka za crtanje s dvostrukom

Ocjena posjetitelja:
HRK 29.37

Roba
U trgovini

????MATERIJAL : Izrađen od visoko-kvalitetne ABS plastike i inoxa. ????BOJE I dizajn : boja crvena.Ovaj двухголовочный spona ima 3 zgloba.Srednji zglob dizajniran za zakretanje za 180 stupnjeva, a druge dvije strane-kako okreće glavu za 360 stupnjeva.Opruge remen od nehrđajućeg čelika na pvc glavi dovoljno snažan da stezaljka čvrsto сжимал stalak, papir ili mobilni telefon. ????VELIČINA : Jedan rca krunica ima dužinu od 2,6 inča (6,5 cm), a drugi-2,1 cm (5,4 cm).Ukupna dužina ovog predmeta je 7,3 cm (18,5 cm). FUNKCIJA : Savršen dodatak na мольберту, kao spona za platnu, tako i držač za primjeraka.To je također zgodan alat za rad ureda, podesiv držač za stol, na policama dućana, cjenik držača telefona. ????PAKET : Set od 2. Crvena boja Položaja-podesivi dual glavu stezaljka za učvršćivanje okvira za slike, držača stola ili kreveta, nositelj ured dokumenta.Veličina : stezaljka ima dvije glave su različitih veličina.Jedan je dužine 2,6 inča (6,5 cm), a drugi-2,1 cm (5,4 cm).Ukupna dužina ove stezaljke s dvostrukom glavom je 7,3 cm (18,5 cm). -Materijal : Izrađen od visoko-kvalitetne ABS plastike i inoxa. -3 zglob : srednje za zakretanje za 180 stupnjeva, a druga dva u stranu da se rotirati za 360 stupnjeva.Ona je pogodna za pohranu vrijednosnih papira bilo koje veličine.Savršen dodatak na мольберту ili vašem stolu. -Paket od 2 komada.

Značajke proizvoda

Srodni proizvodi

Novo

Registrirajte se sada i ostvarite prvih pet ponuda danas s popustom.