• Svježe
Dodatna oprema za mobilne telefone JINCASE Kompatibilan sa Galaxy A11 Crazy Horse Teksturu Horizontalni Kožna Flip Torbica sa Držačem i utora za kartice, novčanik i фоторамкой(crna) Zaštitna torbica (crna boja)

Dodatna oprema za mobilne telefone JINCASE Kompatibilan sa Galaxy A11 Crazy Horse Teksturu Horizontalni Kožna Flip Torbica

Ocjena posjetitelja:
HRK 66.90

Roba
U trgovini

Jednostavno, lijepo i ugodno.Izrađen je od visokokvalitetnog materijala, može zaštititi vaš telefon, tako da je on uvijek izgleda kao nova.Preciznost dizajn, vrlo je pogodna za vaš telefon, ostale tipke možete koristiti normalno.Cijena koncesije, preporučujem vam da kupite.Za Galaxy A11 Crazy Horse Teksturu Horizontalni Kožna Flip Torbica sa Držačem i utora za kartice, Novčanik i фоторамкой(crna).Molimo odaberite pravi model.Odijelo za svoj mobilni telefon.1. Jednostavan i lagan, udoban, zgodan za nošenje.2. Izrađen je od materijala PU + TPU, низкоуглеродистый, čist, ne-toksičan za čovjeka, možete biti sigurni da je nosite, zaštita zdravlja vas i vaše семейы3. Dizajn zaokretnih podmetače nudi praktičnost i horizontalni prikaz.4. Funkcionalna utora za kartice, novčanik i postolje ,udoban za korištenje .5. Jednostavan pristup svim portovima i gumbima, bez skidanja presvlake.Dobrodošli na kupnju!.

Značajke proizvoda

Srodni proizvodi

Novo

Registrirajte se sada i ostvarite prvih pet ponuda danas s popustom.