• Svježe
Homyl Cotton Mesh Vegetable Bags Product Bag Storage Bag - 3pcs Silver Buckle

Homyl Cotton Mesh Vegetable Bags Product Bag Storage Bag - 3pcs Silver Buckle

Ocjena posjetitelja:
HRK 32.97

Roba
U trgovini

* Višenamjenski,ne samo za proizvod,ali i za skladištenje voća, povrća,male igračke, grickalice, obrt,piknik,plaža putovanja i sl. * Svaka nadvoji bag dolazi s uzicu i oprugom bravom za nošenje u zatvorenom prostoru i na otvorenom. * Ručno nadvoji torba,ekološki čist,siguran,zaštita okoliša. * Izrađen od visoko-kvalitetne хлопчатобумажного materijala,izdržljiv,lako se моющийся ,izdržljiv i za višekratnu upotrebu. * Višenamjenski torbe odlično rade kao i višekratnu upotrebu hrane torbe, torbe plaža, torbe za igračke i sl. Opis : - Izrađen od visoko-kvalitetne хлопчатобумажного materijala,izdržljiv,lako se моющийся ,izdržljiv i za višekratnu upotrebu. - Nadvoji torba ručnog rada,ekološki čist,siguran,zaštita okoliša. - Višenamjenski torbe odlično rade kao i višekratnu upotrebu hrane torbe, torbe plaža, torbe za igračke i tako dalje-Svaka nadvoji bag dolazi s uzicu i oprugom bravom za nošenje u zatvorenom prostoru i na otvorenom. - Višenamjenski,ne samo za proizvodnju,ali i za skladištenje voća, povrća,male igračke, grickalice, obrt,piknik, plaže putovanja i sl. Specifikacija : - Materijal : pamuk - S-Veličina : Cca.28x20cm/11.02x7.87inch - M-Veličina : Cca.28x33cm/11.02x12.99inch - L-Veličina : Cca.28x43cm/11.02x16.93іпсһпакет uključuje : Premisa 1 : 2 kom. Torbe za pohranu S,2 kom. torbe za pohranu M,2 kom. torbe za pohranu LPackage 2 : 1 kom. Torba za pohranu S,1 kom. torba za pohranu M,1 kom. torba za pohranu LPackage 1 : 2 kom. Torbe za pohranu S,2 komada, torbe za pohranu M,2 komada torbe za pohranu LNote : Veličina za ručno mjerenje, može biti greška od 0 do 1 cm, odnosi se na normalan fenomen.Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.Molimo vas, shvatite, Th6 omot matica mlijeko u vrećice za višekratnu upotrebu za vas!Izaberite sve što vam je potrebno u našoj trgovini.Vi ćete biti ugodno iskustvo kupnje i dobiti kvalitetne proizvode i usluge u skladu s pravilima tvrtke.

Značajke proizvoda

- Material:
Cotton
- S-Size:
Approx.28x20cm/11.02x7.87inch
- M-Size:
Approx.28x33cm/11.02x12.99inch
- L-Size:
Approx.28x43cm/11.02x16.93inch
Package Includes:
Package 1:
2Pieces Storage Bags S,2Pieces Storage Bags M,2Pieces Storage Bags L
Package 2:
1Piece Storage Bag S,1 Piece Storage Bag M,1 Piece Storage Bag L
Package 1:
2 Pieces Storage Bags S,2 Pieces Storage Bags M,2 Pieces Storage Bags L
Size for manual measurement, there may be a 0 to 1 cm error, belongs to the normal phenomenon. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Please understand, Th6 Packs Nut Milk Bags Reusableank you! :
Choose all you need in our store. You will have a nice purchase experience and get quality products and service corresponding to the policy of . :

Srodni proizvodi

Novo

Registrirajte se sada i ostvarite prvih pet ponuda danas s popustom.