• Svježe
Prijenosni Pećnica, 24V Prijenosni Topliji Za jelo Osobni Prijenosni Pećnica Mini Električni Grijani Ručak-Boks za Zagrijavanje i Pripremu Sirove Hrane(crna)

Prijenosni Pećnica, 24V Prijenosni Topliji Za jelo Osobni Prijenosni Pećnica Mini Električni Grijani Ručak-Boks za Zagrijavanje

Ocjena posjetitelja:
HRK 125.97

Roba
U trgovini

MINI PRIJENOSNI PEĆNICA-U usporedbi s микроволновыми pećima mini prijenosni mikrovalna pećnica oslobađa od rafala, zadržavši izvorni okus hrane i ostavljajući uživati u divan okus na jeziku.JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA - Prijenosni grijač hrane ima automatsko dizajn za kontrolu temperature, koji ne brinuti o pregrijavanja hrane.Jednostavno priključite hranu, a vi ćete biti u mogućnosti raditi i druge stvari.To će vas iskoristiti svoje vrijeme učinkovitije!Kompatibilan s većinom posude ravnog dna i poklopci čvrsto, uključujući staklo, plastika, plastična posuđe, metalne i aluminijske folije.LAGANI radi kao torba preko ramena ili visi na remenu svoj ruksak.Možete slati tekstualne poruke na svoj telefon, noseći ga sa sobom u ured čak i u metro!.PROIZVODI UPOZORENJE : Ovaj prijenosni grijač hrane treba koristiti stan i toplinski spremnici veličine do 9"W x 6.75"L x 3.5"H ili manje.Također smo obećanje da ćemo biti odgovorni za sve naše custmer i svaki rezervaciju, molimo kontaktirajte nas ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu.To мультиварка, ona će biti ravnomjerno zagrijava hranu, kao i zadržati vlagu i hrani vaš hrane.Pozdravite se s razgrađeni ili junk hranom u pokretu! 1 . Prvo, stavite svoju hranu u mini-auto-grijač hrane i priključite ga na izvor dc 24 v, kako bi to raditi. 2. Mini pećnica će se polako zagrijavati hranu na temperaturi od 239°C. 3. Zatim, ona se automatski smanjiti temperaturu do 149°C. 4. To će zagrijati vaš obrok između temperature 149°F-239°F. vrstu kontejnera mogu koristiti?.Kompatibilna sa većinom плоскодонных otporni na toplinu kontejnera, uključujući staklo, inox, plastika ili suđe,naša pećnica čini za kuhanje zabavno!.Topli savjet : . 1. Nakon završetka grijanja izvadite utikač iz zidne utičnice i pustite ga da se ohladi na sobnu temperaturu prije čišćenja. 2. Ne koristite abrazivna ili krute sredstva za čišćenje, kao i abrazivna scrubs. 3. Ne uranjajte uređaj u vodu.Za čišćenje površina koristite mekanu vlažnu krpu ili papir ručnik i blago sredstvo za čišćenje(ukoliko je potrebno).Odaberite svoje omiljene namirnice, stavite ih u sve vrste kontejnera, kao što su staklo, nehrđajući čelik, Tupperware, keramika.Stavite posudu u torbu za podgrijavanje hrane, застегните zatvarač na torbi.Povežite se upaljač za cigarete i pričekajte 2-3 sata.Topla hrana na putu je spreman, polako uživajte u ukusnom hranom!.

Značajke proizvoda

Srodni proizvodi

Novo

Registrirajte se sada i ostvarite prvih pet ponuda danas s popustom.